Agenda

TV NPO 1. Over mijn lijk
Donderdag 16 Januari 2020, 21:25

Over Mijn Lijk

Omdat Mirjam uitzaaiingen in haar longen heeft, viert ze met haar man en familie waarschijnlijk haar laatste verjaardag. Lotte is druk bezig met haar schatkist vol herinneringen. Deze wil ze nalaten aan haar dochters.
In Over mijn lijk gaat de gezondheid van Mirjam hard achteruit, nu haar baarmoederhalskanker is uitgezaaid naar haar longen. Ze viert met haar man en familie haar dertigste en waarschijnlijk laatste verjaardag. De 31-jarige Lotte laat haar schatkist aan Tim zien. Deze zit vol bijzondere herinneringen voor haar twee jonge dochters. Leeftijdsgenoot Alex maakt met zijn vrouw Linda een afspraak bij de uitvaartondernemer. Hij weet nog niet zeker of hij begraven of gecremeerd wil worden, en hoopt een definitieve beslissing te kunnen maken. Jeroen heeft een kwaadaardige hersentumor door een genetische afwijking die hij van zijn vader heeft geërfd. Ondanks zijn ziekte blijft de 29-jarige genieten van het leven. Vooral zijn grote liefde Esmee houdt hem op de been.
Locatie NPO 1

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
7917 GB Leeuwarden
Nederland 

058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartzorgwijzer is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief