header-image

Crematorium Tilburg biedt een uitgebreide collectie van gedenksieraden en andere gedenktekens waar (een beetje) as in verwerkt kan worden. U kunt denken aan asringen, medaillons, sierurnen in allerlei formaten en asdoosjes al dan niet met inscriptie. Op onze website staat een uitgebreid overzicht.
U bent van harte welkom voor een bezoek aan ons prachtige Afscheidspark waar ook diverse herinnermonumenten staan. In een aantal daarvan kunt u een glasplaatje laten plaatsen ter herinnering aan uw overleden dierbare.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website of neem contact met ons op. Als u dit wilt, kunt u met ons een afspraak maken voor een vrijblijvend bezoek aan onze speciale ruimte met allerlei voorbeelden van gedenktekens.

Crematorium Tilburg is aangesloten bij het Netwerk Sterven en Rouw Midden Brabant. Een samenwerkingsverband van organisaties op het gebied van zorg, advisering en begeleiding rondom sterven, uitvaart en rouw. http://www.stervenenrouw.nl

Adres

Karel Boddenweg 5
5044 EL Tilburg
Nederland

Telefoon

013-4686204

E-mail

Website(s)

Social media

algemene informatie

Uitvaartinformatie

Diaconessenpark 39
8917 GB Leeuwarden
Nederland
058-2139707
info@uitvaartinformatie.nl 

adverteren

Op het aanmeldformulier kunt u de gewenste gegevens voor een bedrijfsvermelding invullen.
Een bedrijfsvermelding in de Uitvaartadressengids.nl is ook te vinden op onze 4 thema websites.

 

Vrijblijvende offertes voor adverteren middels banners, advertorials etc. op de websites van Uitvaart Internet Diensten kunt u aanvragen via ons contactformulier

nieuwsbrief

Gratis aanmelding weeknieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks met de laatste nieuwsberichten, agenda's etc.

 

 

Klik hier voor een voorbeeld weeknieuwsbrief.

aanmelden nieuwsbrief